Verkoop bevorderen? Al eens aan verlichting gedacht

26jun - door admin - 0 - Over Geen categorie

Je hebt het vast weleens gelezen, het kiezen voor verschillende soorten verlichting kan zorgen voor verschillende resultaten. Zo kun je kiezen voor warme verlichting, waardoor gasten zich meer welkom voelen of voor kille verlichting waardoor je een hele zakelijke sfeer neer kunt zetten. Een goed en solide lichtplan kan hierbij natuurlijk helpen. Er zijn daarnaast verschillende type verlichting te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat je ook verschillende uitgave kunt hebben op je verlichting. Een goede verlichting kan zorgen voor een verbetering in sfeer en verkoopresultaat. Dat scheelt natuurlijk een heleboel. Aan wat voor verlichting zou je dan precies kunnen denken? Dat leg ik uit in deze blog.

Winkelverlichting

Een winkel kan natuurlijk niet zonder verlichting, dat is natuurlijk logisch. In een donker hok wil niemand kopen. Uit recent onderzoek is echter gebleken dat je door middel van goede verlichting de omzet vanuit je winkel drastisch kunt verhogen met wel 20%! Door de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van winkelverlichting kun je tegenwoordig van alles realiseren. Er zijn diverse mogelijkheden die allemaal ervoor kunnen zorgen dat jij door middel van winkelverlichting meer omzet kunt generen. Dit is allemaal afhankelijk van de type sfeer die jij wilt neerzetten. Goede LED Verlichting komt in diverse kleuren, wat in de led verlichting wordt uitgedrukt in Kelvin. 3000 Kelvin is warm wit. Des te lager te gaat des te warmer en geler het licht wordt. Voor een sieraden winkel is bijvoorbeeld fel licht van groot belang.

Succes!

Ik hoop dat ik je een idee heb kunnen geven wat je allemaal kunt met winkelverlichting. Goede verlichting kan zorgen voor een enorme toename in omzet, maar dan moet je het wel goed doen. Kies voor verlichting die past bij de producten en het type winkel dat jij hebt. Dat maakt het verschil.