Het organiseren van een evenement op locatie

22jun - door admin - 0 - Over Organiseren

Daar sta je dan voor één van de lastigste klussen van je carrière: het organiseren van een evenement. Het lastigste aan het organiseren van een evenement, feest of congres is dat je aan zo verschrikkelijk veel dingen moet denken. Je hebt vaak niet eens genoeg aan een agenda. Een goede event manager kan een heleboel regelen, maar niets helemaal alleen. Daarom is het zaak dat je een goed en solide plan neerzet. In deze blog help ik jou met het inzichtelijk maken van dit plan. Hierdoor heb jij als het goed is EN minder stress EN meer resultaat.

Maak goede afspraken

Of je nu of in de toekomst aan de slag gaat met personeelsfeest organiseren of met een evenement. Afspraken zijn het allerbelangrijkste en de levensader voor je evenement. Zonder goede afspraken loopt alles in het honderd. Je komt naderhand voor vreemde en vervelende verassingen te staan en kunt zo niet optimaal genieten van je evenement.

Denk aan de locatie

Wanneer je een evenement gaat organiseren is de locatie van groot belang. Je wilt niet dat mensen eindeloos moeten rijden voor je evenement. Dat zorgt er namelijk voor dat mensen niet komen. Mensen rijden met plezier kilometers voor hun werk, maar voor hun evenement ligt dat net een beetje anders. Hou hier dus ook rekening mee.

Succes!

Ik hoop dat je wat aan de tips uit deze blog hebt gehad en dat je zodoende een fantastisch mooi evenement tegemoet gaat. Vergeet ook niet een beetje te genieten, want dat is best belangrijk.