Betaal jij teveel voor je hotel?

22jun - door admin - 0 - Over Geen categorie

Ken je dat? Je wilt een hotel boeken je bent bezig met kijken naar alle mogelijkheden en je ziet eigenlijk alleen maar prijzen waar je van schrikt. Het ene hotel is nog duurder dan het andere en dat zit je dwars. Je denkt, dat moet toch allemaal een stuk goedkoper kunnen? Denk jij dit soort dingen ook altijd wanneer je op zoek bent naar een hotel? Dan ben ik goed nieuws voor je. In deze blog vertel ik jou precies wat je kunt doen om een fantastische prijs te betalen voor jouw overnachting. Geïnteresseerd? Lees dan verder.

Vergelijkingssites

Wanneer jij je afvraagt waarom hotels over het algemeen zo duur zijn, dan komt dat 9 van de 10 keer door vergelijkingssites. Dit soort websites zijn voor consumenten natuurlijk een fantastische manier om niet teveel te betalen. Tenminste, dat zou je denken. Deze sites willen echter ook commissie ontvangen op iedere boeking. Dit betekent dat hotels hun prijzen moeten verhogen om dezelfde marges aan te houden. Dat zorgt er natuurlijk voor dat ook de prijzen onnodig hoog blijven. Dan denk je nu vast? OW! Maar dan boek ik toch gewoon via de hotel website? Ook die mogen niet afwijken van de prijs die vermeld staat op de website van de vergelijkingssite. Dat zorgt uiteindelijk voor kunstmatig hoge prijzen.

Boek toch via de hotel website

Een hotel website mag dus niet afwijken van de prijzen van een hotel website. Wat ze echter wel mogen doen is korting geven op extra’s. Dit Hotel Hilversum geeft bijvoorbeeld 20 procent korting op ontbijt wanneer je boekt via hun website. Dus betaal je niet teveel, maar krijg je ook nog leuke extraatjes.